مشاوره حقوقی رایگان - تخریب دیوار باغ

با سلام سال 99 زمینی گرفتم به متراژ 8000 که دیوار قدیمی سنگ با گچ داشته ولی چون خیلی قدیمی بود بعضی جاهای آن فرو ریخته بود،دیوار قدیمی را تخریب و دیوار بلوکی و یک ساختمان 80 متری احداث کردم
چند مدت پیش بر روی دیوار نوشته بودن تخریب و به صورت حضوری اعلام شد که قرار است تخریب شود .چون به صورت کتبی اعلام نشده بود و توجه ای نکردیم و متاسفانه دیوارمون تخریب کردن
سوالم اینه که میتونستن تخریب کنند در حالی که دیوار قدیمی داشتم و این که ساختمانی که سوال 99 احداث کردم میتونن تخریب کنند؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق مرجعی که دستور تخریب داده موضوع را پیگیری کنید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

میتوانید در دیوان عدالت اداری شکایت کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست پیگیری نمایید شکایت نمایید که به چه علت این اقدام صورت گرفته است