مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت جریمه تعزیرات

با سلام و خسته نباشید
درسال 1386یک پرونده در مورد حمل قاچاق رسیور داشتم که دادگاه با رای 4ماه حبس و8ماه تعلیقی و پرداخت 2میلیون جریمه اینجانب را محکوم کرد ولی بعد از اجرا شدن حکم و اتمام زمان حبس و قسط بندی شدن جریمه که هر ماه 200هراز تومان بود 800هزارتومان پرداخت گردیده بودم نسبت به حکم قاضی اعتراض شد و قاضی پرونده را رد صلاحیت دانستند و پرونده در دادگاه انقلاب ارجاع شد ولی اینجانب در دادگاه حضور نیافتم و بعد به تعزیرات حکومتی فرستاده شد و در آنجا به مبلغ 28میلیون جریمه شدم ولی از سال 90 نسبت به پرداخت آن اقدام نکردم حال از شما نسبت به افزایش جریمه که صورت گرفته آیا افزایش می یابد این جریمه یا همان مبلغ باید پرداخت گردد

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.
.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام به تعزیرات مراجعه نمایید و مبلغ را بپردازید