مشاوره حقوقی رایگان - سرپرستی خواهران کوچکتر

سلام من دختری 21 ساله و مجرد هستم و دو تا خواهر دارم 11و 4 ساله پدرم فوت کرده و من نمی خوام خواهرام با پدر بزرگم زندگی کنم در صورت تمایل خواهرام، من می تونم سرپرستی اونا رو بر عهده بگیرم؟

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. اگر پدر بزرگ تان جد پدری می باشد. ایشان ولی قهری خواهرانتان می باشند. لذا ایشان تصیمیم گیرنده است ونه خواهرانتان . مگر این که شما بتوانید در دادگاه صالح اثبات نمایید نامبرده (ولی قهری)شرایط و توانایی لازم را برای نگهداری و سرپرستی را ندارد. آن هم باز دادگاه صالح تصمیم گیرنده است و مصلحت صغار دادگاه تشخیص خواهد داد. از سوی دیگر، خواهرتان که 11 ساله است ،اگر شرایط جسمانی و عقلی کاملی دارد می تواند از دادگاه صالح تقاضای صدور حکم رشد نماید. هرچند بعید است با رویه موجود در دادگاهها در این سن دادگاه حکم رشد بدهد.

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.خواهر11ساله چون به سن بلوغ رسیده انتخاب شخص برای زندگی کردن با خودش است.اما خواهر4 ساله ,اگرمادردرقیدحیات می باشد تحت حضانت مادرقرار می گیردوالا حضانت ایشان با پدرپدرش(نه پدرمادرش)می باشد.مگراینکه ولی قهری ,مسلوب الحضانت باشد.