مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

سلام
من یه خانمی هستم که برام خواستگار آمده و ما از همه نظر به توافق رسیدیم به جز مهریه
پدر من نظرشون 300 مهریه هست ، این آقا 14 تا
سوال من این هست که میشه به صورت قانونی 300 سکه مهر کرد ولی نوشته شود که تا 20 سال آینده خانم نتواند درخواست مهریه کند از آقا ؟
به صورت قانونی باشد
ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام . شرط مذکور اشکالی ندارد . راه حل دیگری است و آن این که می توانید مهریه را عندالاسطاعه در سند قید نمایید. یعنی این که زمانی شما می توانید مهریه را از زوج مطالبه نمایید که شوهرتان استطاعت پرداخت را داشته باشد. مدت خاصی ندارد.

عادل بابایی

عادل بابایی :

سلام بنظر من این شرط ایرادی ندارد و صحیح می باشد