مشاوره حقوقی رایگان - انکار مصرف مشروبات الکلی

بنده دو هفته پیش به اتفاق سه تا از دوستام داشتیم میرفتیم سمت ماشین که چند تا بسیجی ماشین کناریمون رو داشتن میگشتند قبل از اینکه ما سوار ماشین بشیم از بنده کارت ماشینم رو خواستند و من کارت رو در دست خودم نشونشون دادم از بوی تنفسم متوجه شدن که مشروب خوردم سوار ماشینم شدند و من رو دستبند زدند و به پلیس راه بردند اون جا ازم تست گرفتن مثبت شد توی پرونده زده گزارش بسیج رانندگی در حال مستی من به دادسرا رفتم و منکر مشروب شدم و اقرار به تهمت مامورین و دروغ که من رو در حال رانندگی دستگیر نکردند در صورتی که سه شاهد هم داشتم اما توقیف یک ماهه به ماشین زدند و من رو حامل ضرر نقدی کردند که شامل جرثقیل و جریمه چهارصد تومانی و پارکینگ شده تا چهار روز دیگر باید برم دادگاه کیفری جهت رسیدگی آیا با اینکه تست مثبت بوده میتونم منکر شم چون اقرار نکردم و امضا نکردم بعدش بیوفتم دنبال کارای ماشین که شش ماه گواهینامه ضبط نشه یا از مامورین بسیج میتونم شکایت کنم؟ ممنون

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام اگر جواب مثبت شده که خودش یک نوع دلیل است بروجود اتهام اما اگر علرالرغم تست مثبت منکر شده اید بستگی به علم قاضی دارد که حکم چه باشد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام گزارش ضابط مهم است ولی معیار د حکم دادگاه دادگاه نیشت اینکه در حین راندن بودین یا خیر در حکم دادگاه منعکس نیشود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در این خصوص پیشنهاد می‌کنم حتماً با وکیل مشاوره نماییداما در خصوصی که جرم ثابت شود 80 ضربه شلاق حدی دارد در ضمن سوء پیشینه کیفری نیز لحاظ می‌شود