مشاوره حقوقی رایگان - فروش ملک با وکالت بلاعزل

به همسرم وکالت بلاعزل دادم تا برای رهن ملک و قولنامه و کارهای فروش لازم نباشه حضور پیدا کنم . همسرم میتونه بدون اطلاع من ملک رو بفروشه درصورتی که سند تک برگ ملک دست خودم هست؟ اگر ملک فروخته بشه این سند باید حتما باشه یا خود به خود باطل میشه؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

به نوع وکالت شما ومفاد ان بستگی دارد اگر وکالت تام باشد بله امااگر اختیارات اورا محدود کرده باشید خیر اگر ملک را طبق اختیارات بفروشد موضوع وکالت پایان می پذیرد ووکالت بی اعتبار می شود