مشاوره حقوقی رایگان - شنود از طریق دوربین مداربسته

سلام. خسته نباشین. من توی یه شرکتی کار میکنم. در اینجا دو سوال متفاوت دارم که ممنون میشم پاسخ بدین. سوال اول اینه که تو شرکتی که کار میکنم کم تر از حقوق وزارت کار یعنی 1200 میدن البته طبق قرار داد. اما طی سه ماهی که مشغول به کار شدم بیشتر از 800 تومن نگرفتم اونم به صورت خرد خرد. یکبار500، یه بار100، یه بار200. برخوردشون با کارگر اصلا مناسب نیس.ا ز تحقیر و توهین گرفته تا داد و بیداد کارفرما. هروقتم حرف از حقوق میزنیم طلبکارانه میگن مگه شما کارم میکنین. مثل برده رفتار میکنن. میخوام بدونم از لحاظ قانون میشه برخوردی کرد با این طرز برخوردشون و ندادن حقوق ؟ سوال بعدیم : حالا یکبار من به خاطر تحت فشارمالی و نارضایتی به خاطر برخورد بد کارفرما ناراحت و عصبی بودم تو وقت ناهاری و آزاد توی اتاق استراحتمون بین خودمون و دوستان همکارم یه ناسزایی به کارفرما گفتم که شنود کردن و باهام برخورد کردن که چرا فلان گفتی بهمان گفتی و توبیخ میشی. میخوام بدونم شنود اصلا کار درستی بوده ؟ خب ممکنه خیلی از کارکنان به خاطر بی کفایتی کارفرماشون پشت سر ناسزایی بگن. منتظر جوابتون هستم. با تشکر

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

در خصوص حقوق و مزایا و امور کارگری اگر ادعایی دارید می بایست به وزارت کارمراجعه نمایید. عمل شما به ناسزا گویی اگر شامل فحاشی ، تهمت و افترا وازاین قبیل باشد در جمع افراد جرم است وقابل پیگیرد ، شنود محل بدون اطلاع افراد ی که در آن محل تردد می نمایند نیز خلاف قانون و قابل پیگرد کیفری می باشد.