مشاوره حقوقی رایگان - گواهینامه پایه یک در صورت معافیت پزشکی

باسلام بنده معافیت ناشنوایی گوش راست دارم وگواهینامه پایه دوم داشتم وبرای پایه یک ثبت نام کردم برای معافیت من روبه کمیسیون دادند و ثبت نام رو رد کردند وقتی برای تمدید پایه دوم ده ساله رفتم پایه سوم به من دادند الان هم دوتابچه دارم تنها راه درآمدم شده گرفتن گواهینامه پایه یکم آیامیتونم بگیرم ممنونم کمکم کنید

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام بعیدمیدانم به نظرکمیسیون اعتراض کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست فقط کمیسیون پزشکی نظر بدهد