مشاوره حقوقی رایگان - خیانت

سلام من همسرم چند وقتی با آقایی رابطه داره این آقا کارمند است آیا من بروم ادارش و ریسش در جریان بزار م فایده داره چون من مدرکی ندارم تا بخوام شکایت کنم

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر مدرکی ندارید چگونه میخواهید به اداره شخص مراجعه نمایید باید ثابت نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در هر دو صورت نباید این کار انجام دهید می‌بایست از طریق قانونی انجام دهید

میبایست بفرمایید که از کجا متوجه شده‌اید و چه دلایلی دارید و شما را راهنمایی نماید