مشاوره حقوقی رایگان - مدت زمان رای حکم عدم امکان سازش ﴿طلاق﴾

با سلام
بنده با توجه به پرداخت کلیه حقوق مالی زوجه اعم از مهریه - اجرت المثل - نفقه و اینکه زوجه جهت اطاله دادرسی هر اقدامی که بنده جهت جدایی انجام میدهم اعتراض گذاشته تا مرحله به دیوانعالی کشور رسیده حال با توجه به دوقطبی بودن وی و توهماتی که در ذهن خود دارد میخواهد نقض رای انجام شود با عنایت به اینکه بنده طبق شرع مقدس و قانون وارد عمل شده ام و نتیجه دادگاه بدوی و تجدید به انجام طلاق رای را صادر کردند خواهشمند است بفرمایید زمان جواب حقیر چه مدت در دیوان رسیدگی خواهد شد. ممنونم

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

مدت زمانی برای زسیدکی به پرونده مشخص نیست