مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن فرزندان از زوجه

با سلام
زن من به دلیل اختلاف منزل رو ترک کرده و به خانه مادرش رفته
2 فرزند من رو هم با خودش برده و نمیزاره بچه ها رو به خونه برگردونم، آیا میتونم از این بابت ازش شکایت بکنم و به کمک مامور کلانتری به خانه مادرش مراجعه و بچه ها رو به منزل برگردونم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حضانت فرزند تا 7 سالگی با مادر است و بعد از آن با پدر مگر اینکه دادگاه با توجه به وضعیت فرزندان برخلاف این موضوع تشخیص دهد.

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

حضانت تا سن هفت سالگی با مادر است و بعد از آن با صلاحدید فرزند دادگاه تصمیم گیری میکند