مشاوره حقوقی رایگان - اصلاح مبایعه نامه

با سلام
مادر بنده پارسال یک قطعه زمین کشاورزی از یک آقایی خریداری کردند وچون سند اون زمین کشاورزی چون در اجاره دولت هستش با وکالت فروخته شده،حدود چهار دست زمین گشته بود و به ما رسید که آقا با وکالت فروش و مبایعه نامه زمین رو به ما دادند چون مبایعه نامه با وکالت تطبیق نبود(متراژ و پلاک)بنده به مشاور املاک مراجعه کردم و ازشون بعد یک سال تقاضای اضافه و اصلاح نمودن مبایعه نامه کردم که صاحب بنگاه فرزند همون آقا ایشونم روی سه برگ اصلاح کردند و یک بند اضافه کردن که متراژ دقیق رو توضیح دادند و یک دست نوشته از من گرفتن که کلیه مسئولیت های کیفر و حقوقی به عهده من(یعنی فرزند مادرم)با من هستش آیا اگه روزی کارمون به شکایت برسه اون آقا و پسرش با دستنوشته که از من گرفتند میتونند مشکلی برام درست کنن(مثل جعل یا....)؟
و این که بنگاه بعد مدتی گفت بیاید یک مبایعه نامه جدید بنویسیم،نوشته شد طبق همون بندها ولی مبایعه نامه جدید شمارش از مبایعه نامه قبلی کمتره که باعث تعجب هست.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
اظهار نظر مستلزم مطالعه مدارک مربوطه است .موفق باشید .