مشاوره حقوقی رایگان - حکم رشد برای پاسپورت

سلام من پدرم فوت شده و مادرم شوهر کرده خودم بهزیستیم با مشکلات شخصیمان پدر بزرگم برای پاسپورتم رضایت نمیدهد من متولد 83/2/4 هستم میتوانم از طریق حکم رشد اقدام کنم خودم؟

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. قانون بعداز18سال اجازه گرفتن پاسپورت به اشخاص داده است. حکم رشد در امور مالی است. لیکن به نظر اینجانب می توانید بعد از گرفتن حکم رشد، از دادگاه صالح با توجه به ضرورت تقاضای گرفت پاسپورت نمایید.