مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست اعاده دادرسی به حکم در مرحله اجرای احکام

میتوانم چون هزینه کارشناسی من در حکم در نظر گرفته نشده و از مهلت اعتراض ان گذشته است اعتراض کنم
در حکم صادره به شکایت من نسبت به یکی از مشتکی عنه های نامبرده هیچ رای صادر نشده امکان اعتراض هست
بندی به علت اشتباه برداشت مانع از رسیدن من به حقم شده درخواست پیگیری دارم
اینها دلایل قانع کننده ای برای این درخواست و بازگشت برای قضاوت مجدد در مرحله اجرا احکام هست

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

در پرونده های کیفری ، خسارات دادرسی از جمله کارشناسی و ... تعیین نمیشود. فقط مجازات تعیین میشود.
در خصوص خسارات می توانید دادخواست حقوقی بدهید