مشاوره حقوقی رایگان - زمین قولنامه با تعیین حدود اربعه و مساحت بیشتر

با سلام
پدرم حدود 30 سال پیش یک قطعه زمین قولنامه ای خریداری کرد با تعیین حدود اربعه مساحت حدودی 8000 متردرج شده ولی الان با حدود ثابت بدون تغییر متراژ بالاتری دارد آیا کسی می تواند مدعی متراژ اضافه باشد؟

پاسخ ها :

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

بستگی دارد متراژ اضافه از زمین مجاور زمین شما نباشد و املاک مجاور کسری مساحت نداشته باشند