مشاوره حقوقی رایگان - تعلق حقوق ایثارگری

با عرض سلام و خسته نباشید.
اینجانب متولد 1349/10/10هستم ودرسال1367/2/18اعزام خدمت مقدس سربازی شدم و بعد از آموزشی در 05 کرمان در لشکر 64ارومیه گردان جنگاوران پیرانشهر کردستان شدم و در عملیات مرساد مجاهدین به خاطر موج انفجار از ناحیه زانو راست و مچ پای چپ مصدوم شدم و بد از 15 روز در بیمارستان پیرانشهر اعزام به بیمارستان خانواده در تهران شدم و به مدت 70روز در گچ بود و بیکار هستم بیمه هم ندارم وهیچ چیزی به نام من نیست خواستم از حضرت عالی بپرسم حقوقی به بنده تعلق میگیرد؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از ارگان مربوطه موضوع را پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام ابتدا می‌بایست مراجعه نمایید تشکیل پرونده بدهید تا موضوع شما بررسی شود