مشاوره حقوقی رایگان - درمورد رای بدون قانون و مدرک دادگاه تجدیدنظر

بسم ا000 الرحمن الرحیم
شخصی مسیر جوب آب و معبر عمومی همسایه ها راتخریب کرده وبه زمین خودش زمیمه کرده همسایه ها از شخص شکایت کرده اند قاضی از کارشناس دادگاه وکارشناس امور اراضی درخواست کرده که برسر معبر حاضرشوند ونتیجه کارشناسی خودرااعلام کنندواز ماهم خواست تاچندنفرشاهدبه دادگاه معرفی کنیم و استشهاد محلی همراه باکدملی امضاکنندکان به دادگاه ببریم تااثبات مالکیت شخص شاکی معلوم شودبعد ازچندماه دوندگی وهزینه کارشناسی؛ اثبات مالکیت برقاضی محرض شده ورای خود راصادرکرده ورای دادند که شخص متجاوز باید جوب آب ومعبر عمومی رابه جای اول خود برگرداند وهزینه ها هم پرداخت کند ؛شخص محکوم شده اعتراض کرده وپرونده به دادگاه تجدید نظر کشانده
(ازاینجا داستان بودارمیشه)شخص شکست خورده ازطریق آشنا هایی که دردادگاه تجدید نظر داشته تلاش میکندوقاضی بدون دعوت از دوطرف دعواوبدون ذکر بندی از قانون نظر داده که مسیرشکایت نامه را اشتباه اومدد باید ازطریق شهرداری محل پیگیری میکردید
کل این داستان یک سال به طول انجامید
یعنی دوندگی یک ساله ؛نظر کارشناسی دوکارشناس معتبر دادگاه؛شهادت شاهدان ؛شهادت خبره های محلی وهمسایه ها؛نظر قاضی دادگاه ؛همگی پشم(واقعا به خاطر فساد مافیای درقوه قضایه متاسفم)آدم نمیدونه درد دلش رابه کجا ببره واحقاق حق بکند

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادگاه تجدیدنظر با توجه به محتویات پرونده و دفاعیات طرفین اظهارنظر خواهد کرد