مشاوره حقوقی رایگان - ابطال اسناد صوری

مادرم و دیگر برادران و‌خواهرانشان به دنبال اختلاف ملکی با شخصی کسی را به عنوان وکیل انتخاب کرده بودند جهت پیگیری امور قضایی و اداری طرف از مادرم و بقیه ورثه اسنادی گرفته که املاک مورد اختلاف را خریداری نموده حال آن که مادرم و بقیه به دلیل بی سوادی و اعتماد به طرف اسناد فروش را امضا نموده اند حال آنکه مادرم و بقیه فوت کرده اند طرف که به عنوان وکیل بوده ادعای خرید همان زمین‌ها دارد و می‌گوید من زمین‌ها را از مادرت و بقیه خریداری نموده ام البته یکی از دایی هایم زنده است و می‌گوید ما زمینی به ایشان نفروخته ایم و ایشان صرفا وکیل پیگیری کارهای ما بوده حال برای ابطال آن اسناد صوری چی کار باید بکنیم؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید اسناد و مدارک بررسی شود تا با گفتگوی متقابل اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر مبلغی پرداخت نشده است شما می‌توانید اگر ارث می‌برید سهم خود را مطالبه نمایید