مشاوره حقوقی رایگان - ادعای خیانت در امانت

از مادر شوهرم از طریق وام های خانگی مبلغ 50 میلیون تومان وام برنده شدیم و گرفتیم و مقرر شد هر ما یک میلیون به ایشان بازپرداخت و واریز به حسابشان کنیم. پول را از طریق دستگاه کارتخوان به حسابمان واریز کرد. بعد 14 ماه به مشکلات خانوادگی خوردیم و ایشان طلب کل مبلغ 50 میلیون را دارند . میخواهند شکایت کنند که باید 50 میلیون را بدهید و آن مبالغ سود مشارکت در مغازه همسرم می باشد که پرداخته کرده است. چگونه اثبات کنم که 14 میلیون را دادم و بقیه پول را هم بخواهند ، یعنی 36 میلیون را به حسابشان واریز میکنیم . ولی ایشان مدعی 50 میلیون هستند !!!ممنون

پاسخ ها :

فاطمه  زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

دوست عزیز دوشاهد معرفی کنید که شهادت دهد پول مذکوروام خانگی بود وبا پرینت قسطی که هرماه پرداخت نموده اید این امر را به دادگاه ثابت کنید

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

به این سوال به درستی پاسخ داده شده است