مشاوره حقوقی رایگان - درخواست لغو اعتراض به پرونده تصادف

باسلام من حدود 9 ماه میشه پرونده تصادف در دادگاه دارم که بعد از رای دادگاه و پزشک قانونی و کم بودن مبلغ دیه به رای کل پرونده اعتراض زدم و حالا پشیمان شدم و 2روز پیش درخواست استرداد و لغو اعتراض زدم و داخل سایت نوشته
پرونده مقید به وقت نظارت به تاریخ 1399/01/09 می باشد
و در بند 6 هم نوشته
6- نامه وارده از طرف « شخص پرونده » با موضوع « وصول لايحه » در تاریخ 1398/12/10 واصل و به شماره ....................... ثبت گردید
ممنون میشم جواب بدین که ایا نیاز به پیگیری خودم داره؟؟؟چون از اعتراض منصرف شدم

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام طبق اصول نیاز به پیگیری ندارد اما اگر پاسخی مبنی بر مختومه شدن پرونده نیامد مجدد مراجعه نمایید تا بتوانید با قطعی شدن رای زودتر امور اجرایی را پیگیری کنید.