مشاوره حقوقی رایگان - جانبازی به دلیل آسیب دیدگی در سربازی

سلام
بنده حدود 15 سال پیش حین خدمت سربازی در حین مأموریت دچار حادثه شدم از ناحیه مچ پا که در حین کار تاسیسات بودم افتادم از ارتفاع 3 تا 4متری مچ پا شکست و الان راه نمیتونم برم و در همان زمان دکتر بنده را معاف از برداشتن وزنه بالای 5کیلو کرد وایستادن بالای 10 دقیقه ووووو
و باز دچار حادثه شدم که اینبار سنگ فرز به ساعد دستم اصابت کرد و تمام تاندون های دست چپم پاره شد و بعد از 2 یا 3 بار عمل تقریباً درست شد ولی باز ظاهری درست شد کارایی نه
تمام عمل های انجام شده در بیمارستان بقیه الله انجام شد و مدارک موجود هست
حتی بنده را به کمیسیون فرستادن ولی چون جوان بودم و نیازی نمی‌دیدم پیگیری نکردم ولی الان که پا به سن گذاشتم هیچ کاری نمیتوانم کنم خیلی در عذاب هستم میخواستم بدونم الان کاری میشه کرد ممنون میشم راهنماییم کنید سپاس

پاسخ ها :

سعید فتاح زاده حصاری

جناب آقای سعید فتاح زاده حصاری :

سلام
اگر بتوانید وقوع حادثه را اثبات کنید می توانید دیه دریافت نمایید