مشاوره حقوقی رایگان - جهیزیه

سلام شوهرم قفل درو عوض کرده که من نتونم وارد خونه بشم جهیزیه من که حدود 200 میلیون هست داخل خونس من چه جوری میتونم فوری جهیزیه رو بیارم بیرون؟ که اون نتونه جابجا کنه یا بفروشه من سیاهه هم ندارم؟ لطفا سریع جواب بدید ممنونم

پاسخ ها :

یک وکیل

هم اظهار نامه مبني بر اماني بودن جهيزيه براش ارسال كنيد
و براي بردن ، از كلانتري محل كمك بگيريد

پرسشگر :

متن این اظهار نامه چی هست؟ و چقدر زمان میبره تا بتونم جهیزیمو بگیرم چون تا عید میخوام بیارم بیرون

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

با سلام. دادخواست تامین دلیل دهید و اظهارنامه و بعد استرداد جهیزیه.

مهرداد  عبادي نژاد

مهرداد عبادي نژاد :

سلام دادخواست دستور موقت مطرح کنید

پرسشگر :

کدوم انجام بدم ؟ دستور موقت یا تامین دلیل کدوم سریعتره؟

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

از طریق شورای حل اختلاف دادخواست تامین خواسته و استرداد جهیزیه مطرح نمایید.

پرسشگر :

چقدر زمان میبره؟

احمد هادی نژادکریمی

جناب آقای احمد هادی نژادکریمی :

سلام
دادخوایت استرداد جهیزیه و بدوا صدور قرار تامین خواسته را در دفتر خدمات قضایی ثبت کنید.
جهت اثبات اگر شاهد دارید میتوانید از شهادت شهود استفاده کنید. فاکتورهای خرید و پرینت بانکی هم میتواند به شما جهت اثبات ادعا کمک کند.

مهسا ستایش نیا

سرکار خانم مهسا ستایش نیا :

سلام .با کمک مامرین کلانتری محل میشه اقدام کرد

ليلا  آرين پارسا

سرکار خانم ليلا آرين پارسا :

سلام دادخواست استرداد عین جهیزیه و بدوا تامین خواسته بدهید سیاهه ندارید با شهادت شهود اثبات کنید

عادل بابایی

عادل بابایی :

از طریق شورا حل اختلاف اقدام کنید و تامین خواسته بدهید در اینصورت اموال به امین سپرده میشود