مشاوره حقوقی رایگان - اسکرین شات تهمت و تهدید و فحاشی

با سلام با اسکرین شات از پیامهای تهدید و تهمت و قذف و فحاشی کسی شکایت کردم و در مواجهه حضوری برای قاضی ثابت شد که او اینکار را کرده و اون طرفمو مجرم شناخت حالا قاضی چه حکمی صادر میکند؟ اگر طرفم اعتراض بزند حکم او چه تغییری میکند اگر به او تخفیف بخورد حق من ضایع میشود چون خیلی اذیت شدم خواهشمندم بررسی بفرمایید

پاسخ ها :

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

اگر در دادسرا قاضی او را مجرم بداند کیفرخواست صادر و به دادگاه می رود اگر دادگاه هم او را مجرم بداند مجازات تعیین می شود تخفیف هم با توجه به شرایط است
امین احمدی وکیل پایه یک دادگستری اهواز

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

به این سوال به درستی پاسخ داده شده است- توحید جلایری نیا وکیل پایه یک دادگستری(مشهد)