مشاوره حقوقی رایگان - در مورد تصادف آیا ضارب زندانی داره

سلام اساتید محترم
من تصادف کردم عابر بودم آسیبهای زیادی دیدم فلج شدم از ناحیه جفت پا و مواردهای دیگر میخواستم بدونم ضارب زندانی هم داره بعد یه چیز دیگه من باید رضایت بدم بعد بهم دیه بدن یا نه لطفا راهنماییم کنید
میشه لطفا یکم زودتر جواب بدید ممنون میشم از محبتتون

پاسخ ها :

مهدی شیری

جناب آقای مهدی شیری :

حکم به مجازات حبس بستگی به نظر قاضی دارد.
پرداخت دیه نیازی به اعطای رضایت شما ندارد.ولی شرکتهای بیمه گاها بصورت غیر قانونی درخواست اعطای رضایت به شرکت بیمه دارند.که میتوانید انجام ندهید.

پرسشگر :

من میتونم بعد دریافت دیه دوباره شکایت کنم از اون ضارب چون در زمانی که در بستر بودم خیلی هزینه کردم نزدیک به صدوپنجاه میلیون خرج کردم چطور میتونم ازش دریافت کنم هزینه هایی که کردم میشه لطفا راهنماییم کنید بخدا بدبختم کرد زندگیمو ازم گرفت الان فلج افتاده ام کنج خونه پانزده ماه میشه نه پدر دارم نه مادر نابودم کرد با یه بی احتیاطی ممنون میشم از محبتت کاکا

مهدی شیری

جناب آقای مهدی شیری :

میتوانید با ارایه مدارک هزینه ها رو مطالبه کنید.برای این کار حتما بطرفیت شرکت بیمه و مقصر حادثه طرح دعوا نمایید.قانونا بیمه عهده دار پرداخت هزینه های پزشکیه.

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

خیر به هیچ وجه رضایت ندهید اگر شکایت کردید منتظر حکم دادگاه بمونید