مشاوره حقوقی رایگان - نقطه زنی سیم کارت برای سرقت

باسلام. خودرو بنده را 1402/09/23ساعت16/30 به سرقت رفت و مدارک و کیف پولم داخل خودرو بود. فردا شب آن شخصی به بنده تماس گرفت که چیزی گم کرده ای؟ بنده هم سرقت خودرو و مدارک را اعلام کردم.چند نفر بودن و به گفته یکی از آنها رفیقش برای تهیه مواد به میرنگون اصفهان رفته که مکانی از جرم و جنایت میباشد.رفته برای خرید مواد مدارک بنده را آنجا یافته.ابتدا قصد سوزاندن آنها را داشته بعد به اصرار دوستانش منصرف شده.بعد با من تماس گرفتن تا مدارک من را بدهند و درخواست پول در عوض مدارک کردن.و از بنده خواستن برای گرفتن مدارک و پول دادن همان شب به آن مکان خطرناک برم که بنده با مشورت دیگران نرفتم.قرار شد فردا برای گفتن مدارک به آنجا برم زمانی که آنجا رفتم جواب تماس و پیام بنده را ندادن.فردای روز بعد خط را انتقال دادند و روز بعد آن هم از دسترس خارج کردن.الان بنده از اون سیم کارت شکایت کردم.برای مدارکم.آیا میتوانم از بازپرس درخواست نقطه زنی کنم که روز سرقت خودرو بنده اون سیم کارت آنجا بوده یا نه؟و با چه کسانی در ارتباط بوده؟ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

بهنام اسکندرزاده

جناب آقای بهنام اسکندرزاده :

بلی می توانید درخواست کنقد ولی در هر حال تصمیم گیرنده مرجع قاضیی است

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام شما می توانید تقاضای استعلام مالکیت و تماسهای ورودی و خروجی این شماره را از دادگاه بنمایید