مشاوره حقوقی رایگان - دیوارکشی

با سلام بنده یک قطعه زمین زراعی به متراژ 500 متر از 30 هکتار خریداری کردم. 30 هکتار زمین قطعه بندی شده و بفروش رفته هر فردی هم به دلخواه خودش ویلا ساخته است ولی بنده اطراف زمین را دیوارکشی کرده ام استخر برای آب دهی نهال ها و یک دستشویی ایجاد کردم آیا نیاز به مجوز دارد یا نه چون شهرداری گیر داده است ملک مورد نظر هم کدئ نوسازی دارد لطفا راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.ابتدا,برای تفکیک این قطعات,مالک می بایست زیرنظر شهرداری وبا اعمال ماده101قانون شهرداری توسط شهرداری تفکیک وقطعه بندی می نمودوسهم شهرداری وجاده عمومی راجدا و سپس شما آن راخریداری می نمودید اگه بدین شکل عمل کرده,شما فعلا مشکلی ندارید.فقط برای پروانه ساخت آتی,اعمال ماده 5برای تغییر کاربری نیازمی باشذ.

عادل بابایی

عادل بابایی :

کدام منطقه است ؟ باید دید زیر نظر شهرداری است یا جهاد