مشاوره حقوقی رایگان - بخیه صورت

سلام و خسته نباشید
من الان این بار دوم سومه که این سوال و میپرسم و اون جوابی که میخوام نمیگیرم . من تو درگیری از ناحیه چانه ام 18 بخیه خورده . سوال من اینکه موردی مثل من که از ناحیه صورت بخیه خورده باشه و بخیه نیاز داشتنم همراه با خون میشه همون دامیه چند درصد دیه بهش تعلق گرفته . میدونم که باید پزشک قانونی تعیین کنه و ارش تعیین کنه ولی موردی مثال من با این وضعیت چند درصدی دیه بهش تعلق گرفته میخوام اگه ارزشی نداشته باشه نرم اصلا سراغش . مثلا 18 بخیه صورت مورد مثال من چند دامیه بهش تعلق گرفته . فقط حدود ارقام و درصدشو میخوام . خواهشن در صورت امکان اون سوالی که مد نظرمه جوابشو بهم بدین . سپاس فراوان

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام با توجه به توضیحات شما باید عرض شود که تعداد بخیه تاثیر زیادی در تعیین دیه ندارد و این عمق زخم است که تاثیر گذار است..... دیه شما احتمالاً چیزی حدود پنج میلیون و پانصد هزار تومان خواهد بود اما ارش زیبایی صورت باید بعد از خوب شدن زخم بررسی و تعیین شود