مشاوره حقوقی رایگان - آسیب در پادگان

سلام. من در حال حاضر سرباز هستم. قبل از خدمت سربازی دیسک کمر داشتم ولی حین خدمت،به دلیل کارهای سنگین پادگانی دیسکم پیشرفت کرده. و همچنین در حین خدمت دچار دیسک گردن شدم و همچنین پارگی جزئی رباط و مینیسک هر دو زانوی چپ و راست. صورت سانحه یا هر کار دیگه ای انجام ندادم. فقط به بهداری مراجعه کردم، گفتن مرخصی که رفتی MRI های مورد نظرت رو انجام بده، وقتی اومدی کارهات رو انجام میدیم. الان ک توی مرخصی هستم و MRI ها رو گرفتم، فهمیدم هم دیسک کمرم پیشرفت داشته هم دیسک گردن گرفتم و هم آسیب های رباط صلیبی و مینیسک هر دو زانو. میخوام بدونم روندی که باید طی کنم توی پادگان تا به نتیجه برسم چه چیزهایی هستن؟ از صورت سانحه و... هر چیزی هست توضیح بدید لطفا
مورد دیگه اینکه جانبازی بهم تعلق میگیره یا دیه یا از کار افتادگی؟
در کل یه راهنمایی کامل کنید ممنون میشم. تشکر از وکلای عزیز

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید موضوع را از طریق بنیاد شهید و امور ایثارگران جانبازان پیگیری کنید و اگر نتیجه نداد از طریق دیوان عدالت اداری شکایت کنید