مشاوره حقوقی رایگان - تبانی فروشنده و بنگاه

معامله یک میلیارد و سی میلیون بوده که بنگاه سی میلیون کمیسیون از فروشنده گرفته آیا اگه فروشنده ادعایی نکند خریدار می تواند بابت این تبانی شکایت کند و پول را پس بگیرد ؟ ضمنا قرارداد و چک رهن منزل که به خود فروشنده اجاره دادم نزد بنگاهه تکلیف آنها چه میشود من تا تکلیف کمیسیون اضافه معلوم نشود کمیسیون خریدار را پرداخت نکردم

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. موضوع از طریق اتحادیه، اتاق اصناف و تعزیرات قابل پیگیری است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می‌بایست کمیسیون خود را بپردازید اگر بیشتر از شما دریافت شده می‌توانید پس بگیرید