مشاوره حقوقی رایگان - مشارکت در مناقصه پروژه ساختمانی شخص با شرکت

سلام خسته نباشید بنده بعنوان شخص حقیقی سال 1400 قرارداد مشارکت با یک شرکت سهامی خاص در زمینه پروژه ساختمانی نوشتم در قرارداد ذکر شده هر صورتوضعیت که دریافت شد هزینه ها کسر مابقی مانده بین دو طرف تقسیم بشه اما شریکم به تعهداتش عمل نمیکنه وبرای انجام حساب کتاب امروز و فردا میکنه اینکه شماره حساب جهت واریز سود به حسابم در قرارداد ذکر نکردیم آیا برای پرداختی میتونه مدعی بشه که پولشو بصورت دستی بهش دادم؟ الان من چه کاری در مرحله اول باید انجام بدم؟ ممنون میشم راهنمایی بفرمایید ضمنا تا هم اکنون پروژه در حال انجام است

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام دوست عزیز خیر نمیتواند مگر دلیل داشته باشد