مشاوره حقوقی رایگان - ارسال اطلاعات به سایت شرط بندی

سلام من در یک سایت شرط بندی پیش بینی ورزشی میکنم و دیروز 200 هزارتومن حسابمون شارژ کردم و بعد از مدتی آمدم که از حسابم برداشت کنم که ازم احراز هویت شد اون ها از من میخواستن که عکس های
خودم
کارت شناسایی
کارت بانکی
رو براشون
ارسال کنم
و منم ارسال کردم میخوام بدونم آیا اونا از این طریق میتونن به بقیه حساب های بانکی من دسترسی پیدا کنن و آیا پلیس اگر شکایت کنم پیگیری می‌کند یا نه ؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
متأسفانه با توجه به کلاهبرداری‌های نوین، امکان هر امری وجود دارد.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله قطعا . اقدام شما جرم است بهتر است از این سایت ها خارج شوید