مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت حقوق ادمین اینستاگرام

3 ماهه که برای پیج زحمت کشیدم تولید محتوا کردم پیج رو از صفر اوردم بالا قرارمون روی ماهی هفت و نیم میلیون بود. بدون گرفتن ضمانت از صاحب پیج رو حساب آشنایی فرد واسطه فقط پیاماش تو واتساپ و اینستاگرام موجود هست 700 هزار تومن از ماه اول و کل ماه دوم و سوم ک جمعا میشه 15.700میلیون و هزارتومن رو پرداخت نکردند. آیا میشه شکایت کرد ازشون؟ چون هی امروز فردا میکنند بهونه میارن و جواب نمیدهند وپاسخگو نیستند.من ساکن شیراز و ایشون و کارگاه مربوط به تهران هستند.

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اظهارنامه ارسال نمائید و زمانی را برای پرداخت مطالبات خود برای طرف مقابل معین نمائید. اگر در مهلت مقرر نسبت به تعهدات خود عمل نکردند دادخواست به خواسته مطالبه وجه را در یکی از دفاتر خدمات قضایی محل سکونت خویش به ثبت برسانید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بدوا اظهارنامه ارسال کنید و سپس دادخواست بدهید.