مشاوره حقوقی رایگان - آدم ربایی لواط و ضرب و شتم

سلام بنده به همراه سه نفر از یه مسیری رد می شدیم که یه پسر بچه ای 12ساله سوار ماشین شد که میخواهد به خونه ی پدربزرگش تو یکی از روستا برود بعد از یه هفته اطلاعات آمد گوشی هرسه نفر برد یک روز بعد هم رفتیم گوشیمان بگریم به ما گفتند که شما این بچه را بردین و با آن لواط کردین و از ما اقرارهایی گرفتن و ما را ول کردن بعد10 روز باز ما را اطلاعات خواست و گفت از شما شکایت کردن ما را به دادسرا بردن به جرم آدم ربایی یک ماه که تو بازداشت هستیم و الان از طرف هم خانواده رفته رضایت محضری گرفته آن و یک اقرارنامه ی محضری که متن آن هم این است که بعدا فرزندم به من گفت که من با میل خود سوار ماشین شدم و با من هیچ کاری نکردن... سرنوشت ما از نظر شما چه می شود؟

پاسخ ها :

حسينعلي  دلفان آذري

جناب آقای حسينعلي  دلفان آذري:

اگه ثابت بشه چون جرم غیر قابل گذشته..خیلی اذیت میشید

پرهام پیران

جناب آقای پرهام پیران:

اقرار پسربچه ١٢ ساله تاثيري در پرونده قائدتا ندارد ولي با شكايتي كه شده و ظاهرا مدارك همه عليه شماست مجازات سخت و سنگيني قطعا خواهيد داشت.