مشاوره حقوقی رایگان - فسخ معامله ملک به دلیل عدم پرداخت مابقی ثمن

با سلام
بنده 3 ماه پیش آپارتمان به فردی فروختم به قیمت 410 میلیون تومان که از اون مبلغ 65 تومان موند و قرار بر 2 ماه که پول رو تسویه کنه و قولنامه روکه پیش مشاور املاک بود تحویل بگیره ولی یک ماه و 6 روز بعد از 2 ماه هم رد شده و پول رو نمیده و میگه منتظرم وام بدهند
من هم این وسط با اون شرط معامله کردم و الان متضرر شدم آیا میتونم با این اوصاف معامله رو فسخ کنم؟

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. درصورتیکه شرط مذبور در مبایعه نامه قید شده باشد بله

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
خیر
قرارداد بیع قابل فسخ نیست مگر در قرارداد شرط فسخ ذکر شده باشد

شما میتوانید دادخواست مطالبه وجه و
خسارت تاخیر تادیه را اقامه نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله احتمال زیاد دارد این در صورتی است که می‌بایست قرار داده شما را مطالعه نمایم