مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست فاکتور

سلام من من چهار ماه پیش به خانه نفری کابینت نصب کردم که تمام کارهارا تمام کرده فاکتور و قرارداد را امضا نموده حال بعد از چهار ماه هیچ وجهی نمیدهد و دو فقره چک داده که تهدید کرده اگر شکایت کنم چکها را پاس نخواهد کرد آیا میتوانم از روی فاکتور شکایت کرده و تمام ضرر زیان و دیر کرد مبلغ و تهدید که چکها را پاس نخواهم کرد شروع به دعوا نمود.

پاسخ ها :

نازنین غنی فرجام

سرکار خانم نازنین غنی فرجام:

روی چکها اقدام کنید بهتر به نتیجه میرسید ضمن اینکه اگر مهلت چکها نرسیده مهلت بدین تا شاید پاس کنند چون روال دادگاها بسیار طولانی وطاقت فرساست