مشاوره حقوقی رایگان - ابطال سند رسمی

با سلام
طی شکایت در دادگاه کیفری به لحاظ کلاهبرداری و فروش مال غیر ، دادگاه کیفری به رد مال و جزای نقدی و حبس برای متهم صادر نموده است .
آیا با داشتن حکم قطعی فوق نسبت به رد مال میتوانم جهت ابطال سند رسمی دادخواست حقوقی دهم ؟
با توجه به اینکه سند رسمی برای شخص ثالثی صادر گردیده ، روند دریافت سند با توجه به رای قطعی دادگاه کیفری چگونه است ؟ و چقدر زمان میبرد ؟
سپاس

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.دادخواست ابطال سندانتقال ومبایعه نامهای ماقبل بطزفیت انتقال دهنده وانتقال گیرنده واصحاب متعاقب تقدیم کنید.مثل پروندهای دیگر رسیدگی می گردد.