مشاوره حقوقی رایگان - چاه شراکتی

باسلام
مزرعه پدرم به متراژ 5 هکتار دارای یک حلقه چاه بوده بعد از فوت پدرم توسط اداره آبیاری به چاه خسارت وارد شد یکی از وراث با خسارت دریافتی در محدوده زمینی که بهش ارث رسیده بود به نام خودش چاه احداث کرد هنوز پروانه چاه صادر نشده اگر ما اقرارنامه بگیریم که این چاه متعلق به همه بوده و بعد از دریافت پروانه باید به نام وراث ثبت بشه آیا ارزش قانونی دارد یا باید کار دیگری انجام داد؟

پاسخ ها :

حسينعلي  دلفان آذري

جناب آقای حسينعلي  دلفان آذري:

کار برادرت غیر قانونی بوده... میتونید حق و حقوق خودتون رو بگیرید