مشاوره حقوقی رایگان - عدم درج تاریخ در سفته

سلام یکی از بستگان از فردی پولی قرض کرده و رسید دستی بابت پول داده طرف چند وقت بعد ازش بابت همون پول سفته هم میگیره منتهی سفته تاریخ نداره و حالا بعد 4 سال علی رغم دریافت پول سفته رو تاریخ خودش زده و گفته سفته و رسید بابت دو تا پول مجزاست آیا میشه به خاطر جعل تاریخ مثلاً با کارشناسی خط اثبات کرد این سفته مربوط به قبلاً هست؟

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

درج تاریخ در اسناد تجاری جعل نیست

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام سفته بدون تاریخ، به این معنی است که دارنده سفته اجازه دارد تاریخ مورد نظر خود را در آن درج نماید.... درج تاریخ جعل محسوب نمی شود