مشاوره حقوقی رایگان - درخواست مطالبه خسارت

سلام، خودرویی رو خریدم و بعد از انتقال سند مشخص شد بلوک سیلندر ترک داشته و آب نشت میکنه، به فروشنده موضوع رو اطلاع دادم و ایشون زیربار نرفت و گفت من ماشین رو فروختم تموم شده، از طریق شورای حل اختلاف دادخواست تامین دلیل عیوب خودرو دادم و پرونده به کارشناس رسمی ارجاع داده شد، کارشناس ایراد رو تایید کرد و با توجه به اینکه بلوک سیلندر نیاز به تعویض داره مبلغ 6 میلیون تومان خسارت تعیین کرد. گزارش کارشناس رو بردم دفتر خدمات قضایی که دادخواست مطالبه خسارت از فروشنده بدم، متصدی دفتر میگه شما نمیتونی دادخواست بدی، چون تو سند اسقاط کافه خیارات خصوصا خیار غبن فاحش درج شده
سوال بنده اینه آیا گفته ایشون درسته و من نمیتونم دادخواست بدم و وجه خسارت رو مطالبه کنم؟

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
درصورت معیوب بودن شما می توانستیدباستنادخیارعیب یافسخ کنید یا ارش وخسارت مطالبه کنید لکن اگردرقراردادتان کافه خیارات را سلب وساقط کرده باشید دیگر خیارعیب ندارید وباستنادخیارعیب نمی توانید ارش وخسارت مطالبه کنید

پرسشگر :

خیار تدلیس چطور؟ در واقع ایشون بنده رو فریب داده

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

به این سوال به درستی پاسخ داده شده است- توحید جلایری نیا وکیل پایه یک دادگستری(مشهد)