مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو به دلیل کشف حجاب

سلام وقت بخیر من 3 بار برام پیام کشف حجاب اومد و بار سوم ماشین رو کلانتری از من گرفت خوابوند به مدت یک هفته
و مجدد بعد از یک ماه بااینکه من حجاب داشتم برام پیام توقیف اومده بار چهارم
این بار چند روز باید ماشین تو پارکینگ باشه جریمه نقدی داره؟
ممنون میشم جواب بدین

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق پلیس امنیت اخلاقی موضوع را پیگیری کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به دلیل تکرار تخلف، این بار مدت زمان بیشتری، خودرو در پارکینگ خواهد ماند.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله از طریق پلیس امنیت اخلاقی پیگیری کنید و بعد از پرداخت جریمه درخواست‌ ترخیص دهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام پرونده شما به دادگاه ارجاع داده خواهد شد