مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه طلب پیمانکار از اداره راه

سلام بنده پیمانکاری برای اداره راه وترابری درسال 93 دیواره و پل کار کردم .اداره پول نداشت پولم ماند ولی صورتجلسه تحویل کار به اداره رو همراه باامضا ومهراداره ومهندس ناظرو...دارم و یک مبلغی هم قرارداد رسمی که به علت نبود پول ماند.الان میتونم از اداره شهرستان یا اداره کل شکایت کنم و اینکه به نرخ جدید پولم روطلب کنم
چون اون موقع کار کردم حدود80میلیون شد
ولی باتوجه به تورم وصورت وضعیت اگه جدید بنویسند حدود 700میلیون میشه

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم می‌توانید مطالبه وجه را به همراه خسارت تاخیر تادیه از تاریخ دادخواست بنمایید