مشاوره حقوقی رایگان - استفاده از سهمیه ایثارگری پدر در استخدام

با سلام
بنده 39 سال سن دارم. پدرم 52 ماه جبهه داره به علت این که ایشون زمان جنگ در جهاد کشاورزی سنندج کار می‌کردند و چون جزء منطقه جنگی هست به عنوان جبهه حساب شده است. سوالم این هست که آیا در آزمون های استخدام میتونم از این به عنوان سهمیه ایثارگری استفاده کنم؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از طریق ارگان مربوطه این امر را حضوراً پیگیری بنمائید.