مشاوره حقوقی رایگان - خرید ماشین سنگین

با سلام
بنده یه ماشین بنز کمپرسی دست دوم از طریق بنگاه خریدم که بعد از اینکه تحویل گرفتم از اصفهان به طرف شهر کرمان حرکت کردم شب در راه ماشین خراب شد به مکانیکی بردم میگه خراب بوده و خرجش 30 میلیون میباشه به فروشنده زنگ زدم میگم ماشین خراب بوده بهم فروختی قبول نمیکنه و میگه ماشین اب و آتش هست من سالم تحویل دادم ایا میتونم از طریق دادگاه پیگیری کنم در ضمن بنده 12/6 /98 قولنامه نوشتم و مقداری بیعانه به حساب بنگاه دار واریز کردم و 98/12/14 رفتم برا معامله تحویل مدارک و سند

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.ابتدا تامین دلیل کنید اگرکارشناس اعلام کردند که خرابی خودرو متصل به قبل اززمان خرید بوده,می توانیددادخواست فسخ معامله واستردادثمن راتقدیم ویا دادخواست تفاوت قیمت خودرو(ارش )راتقدیم کنید.