مشاوره حقوقی رایگان - چک مفقودی

باعرض سلام و خسته نباشید بنده یک فقره چک بمبلغ 15میلیون تومان از بابت بدهی که دوستم بمن بدهکار است از زن ایشان گرفتم و گم کردم لازم بذکر است چک بدون تاریخ و بنام بنده نوشته شده است چگونه میتوانم بحقم برسم و مانع سواستفاده از چک بشوم باتشکر

پاسخ ها :

بتول نيكخواه

سرکار خانم بتول نيكخواه:

سلام دادخواست ابطال چک را بدهید. الان هم فوری ترین کار ممکن اعلام مفقودی چک است

احمد هادی نژادکریمی

جناب آقای احمد هادی نژادکریمی :

سلام
ابتدا مفقودی یا سرقت چک را به مراجع قضایی و انتظامی اعلام نمایید.

فرزانه رجائیان

سرکار خانم فرزانه رجائیان :

سلام دوست عزیز شما باید با اعلام شماره چک به دادسرا مفقودی آن را اعلام و سپس نسبت به دستور عدم پرداخت به بانک اقدام کنید.