مشاوره حقوقی رایگان - عدم ملاقات فرزند توسط پدر

همسرم یکماهه بطور کتبی داخل واتس اپ اعلام کرده که حاضر به ادامه زندگی نیست. حق طلاق دادم بهش. و حدود 45 روزه که بچه هامو برده ماشینمو به همراه مدارک برده.بررسی هم کردم مهرشو اجرا گذاشته ممنوع خروجم کرده درخواست توقیف ماشین و خونه همینطور مسدودی حساب بانکیمو داده. ابلاغ هم شده که بعد عید دادگاهه طلاقه. دوتا سوال آیا میشه حق طلاق "لازم" رو بی اثر کرد؟ من دادخواست ملاقات فرزند فوری دادم که دادگاهش بعد عیده. چطور میتونم بچه هامو زودتر ببینم اون میگه یک ساعت بیا ببین برو من میگم بده ببرم 24ساعت نمیده. ایا میتونم شکایت سریع بکنم که زود پاسخ بده. ایا این کارش جرم نیست؟

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

شما می توانید به دادگاه دادخواست ملاقات فرزند بدهید......... منظور شما از حق طلاق لازم، وکالت بلاعزل در طلاق است؟ .......... در صورت تمایل جهت تنظیم داخواست و لوایح با بنده تماس بگیرید.