مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل وضعیت از شرکتی به قراردادی یا رسمی

با سلام خسته نباشید اینجانب فرزند شهید شاغل شهرداری شیراز مدرک فوق لیسانس شرکتی 4 سال مشغول بکار میباشم که چند مرتبه برای تبدیل وضعیت درخواست دادم ولی توجه نکردن چطور میتوانم برای تبدیل وضعیت با توجه به قوانین پیگیری کنم همه قانون و تبصره ها هم به مسئولین نشون دادیم ولی قبول نمیکنند

پاسخ ها :

محمد هادی جعفرپور

جناب آقای محمد هادی جعفرپور :

از طریق بنیاد شهید اقدام کنید