مشاوره حقوقی رایگان - اجراییات ثبت

سلام خسته نباشید ... من همسرم از طریق اجراییات ثبت ماشین بنده رو توقیف کرده ... منم یه لایحه برای رییس اجراییات ثبت نوشتم که بنده با ماشین کار میکنم و فقط همین ماشین تمام دارایی بنده هست .... بعد از چند روز رفتم اجراییات ثبت ... رییس ماشین بنده رو جز مستثنیات دین قرار داد ... و برای همسرم ده روز وقت گذاشت که به این رای اعتراض بزنه ... میخواستم سوال کنم که اگر همسرم به این رای اعتراض بزنه پرونده من به کجا میره .... آیا احتمال داره که رای برگرده ..... ممنون و سپاس

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

اعتراض به نظر رئیس اداره ثبت در هیات نظارت استان رسیدگی میشود.
بسته به نوع ماشین و شغل شما دارد.
قانون جدیدی تصویب شده که خودرو ازمستثنیات دین خارج شد ولی هنوز ابلاغ نشده است. به زودی ابلاغ میشود