مشاوره حقوقی رایگان - واریز وجه سرقتی

سلام شخصی در اینستا به من پیام داد 1 میلیون بهت پول میدم باهام چت کن من هم گفتم باشه شماره کارت دادم 470 تومن به کارتم واریز شد گفت بقیش رو بعدا به دوستم تو ایران میگم واریز کند
بعد گفتش که میگردم دنبال یکی دیگر که واست واریز کنه پول رو ، ولی فرداش بلاکم کرد. من حس میکنم این پولی که واسه من واریز شده پول دزدی هست و من پول رو خرج نکردم ولی به یک کارت دیگر انتقال دادم. و فردا هم میخواهم پول رو به همان شماره حسابی که واسم واریز کرده برگردونم.اگر شخصی که مالک 470 هزار تومن از من شکایت کرده باشه و من ندونم ولی پول رو بهشون برگردونم ممکنه شکایت رد بشود؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
برای شما مشکلی پیش نمیاد و شما باید پول را از حسابی که واریز شده باید پس بدهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اقدام شکایت و پیگیری برای شما وجود دارد