مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست التزام به اخذ پایان کار

سلام آیا میشود الزام به اخذ پایان کار و صورت مجلس تفکیکی و انتقال سند رسمی رو همزمان در یک دادخواست داد یا جداگانه باشد
ضمنا ما ساکنین آپارتمان با هزینه خودمان به دلایلی کار پایانکار رو شروع کردم آیا اینکار برایم مشکل ساز میشه

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام بله می توان تمامی درخواست های فوق را در یک دادخواست تنظیم کرد......... در صورت نیاز و تمایل برای تنظیم دادخواست و لوایح با بنده تماس حاصل فرمایید.

هادي  خسرواني

جناب آقای هادي خسرواني :

سلام اگه شهرداري امتناع ميكنه بدون دليل الزام شهرداري رو از دادگاه بخواين