مشاوره حقوقی رایگان - بازنشستگی

سلام. ششماه اقدام کردیم واسه بازنشستگی و مشاغل سخت و زیان اور. ولی تا کنون جوابی نیومده. چند روز قبل هم رفته بودن گفتن جایی که کار می کردین یک سال مشاغل سخت برداشتن دیگه نمیدن ولی امسال چند نفر گرفتن باید چکار کنیم. ممنون

پاسخ ها :

فرزانه رجائیان

سرکار خانم فرزانه رجائیان :

سلام دوست عزیز شما باید در دیوان عدالت اداری شکایت کنید و مدارکتون رو ارائه بدید